Midsommar, Spot the difference...

Tiden går fort, har redan gått två veckor sedans jag skrev senast på bloggen. Men nu är jag här igen.

Ja midsommar är över och det känns som vår egentliga nationaldag. För folk firar och har det bra och tar det lugnt, precis som en annan. För det har varit väldigt slappt dessa dagar, firade hos moster och familj och det var riktig trevligt. Bjöd t.o.m. på en mindre chock, mer om det senare. Annars har det varit strålande väder vilken bjuder på härliga promenader i solen och bad mm. Allt har varit mysigt, som att gå i en dröm, man tänker inte så mycket på problem och onödiga småsaker, går omkring och är lite småkär typ :) gäller att ta vara på de dagarna innan vi friser häcken av oss om några månader...

Ja till den mindre chocken lite, lite two in one, jo det syns rätt tidligt att man träna rätt hårt och ofta, folk har reagerat mer eller mindre på det, specielt att min kroppsvolym har minskat. De som reagera mest är min mamma och henne syster (min moster) som nästan tappa hakan :) och det är ju kul att all "möda" har resulterat något positivt.
Kan ju tillägga saker som själv märkt förändras men ingen annan tänkt på direkt. Hade tendenser till rynkor under ögonen och lite tendenser till dubbelhaka, well not anymore :)

Här kommer lite för och efter bilder på mig, så kan de intresserade se om det blivit nåt resultat, givetvis ser jag själv att det blivit resultat, men det kanske är lätt att vara partiskt mot sig själv, ni känsliga kan ju blunda nu :)


Bilden är tagen för några år sen men det är så jag har sett ut mer eller mindre





Jag här och nu 2010




Ja vi får väl se hur det hela slutar, har ju gått bra hittills, kommer fortsätta samma race.
Kommer väl att uppdatera här på bloggen hur det går och ser ut, om ingen har några invädningar mot det, men ärligt talat skiter jag i det, det är ju fortfarande min blogg :)

Åter i rutan som nybliven morbror

Var ett tag sen jag skrev, har inte riktigt haft tid och ork, men nu är jag här igen.
Det har hänt rätt mycket den senaste tiden, största händelsen var väl att jag blev morbror igen åt en liten flicka vid namnet Molly. Mycket sött namn måste jag säga :)
Så nu har jag ännu ett systerbarn att passa upp till och det har väl gått bra med den förra, så det borde väl inte vara större problem att bli en bra morbror igen :)
Det kändes rätt naturligt att bli morbor åter, känns ju stort som förra gången när Harry föddes men jag tog det med lite ro det här gången... Får se när jag hälsar på dem igen :)

Annars går träningen riktigt bra nu, börjar få lite former på överkroppen och det har ju med att jag har förbränt mycket underhudsfett. Folk kan klaga att man ser tanig ut men som sagt jag vill absolut inte bli ett muskelberg med dålig fysik. Åter igen kan jag säga att jag inte har några exakt mål utan kör mitt race med all around träning för att må bra med både stryka och fysik så vi få se vad det leder.... Fast jag har mina aningar, läste om ett träningsprogram så likna mitt mer eller mindre och slutresultatet var inte illa :) så vi får se vad som händer.

Kanske lägger upp lite bilder på bloggen hur kroppsresultatet ligger till här och nu, och det är som tidigare nämnt bara resultatbaserat, så den/de som inte gillar den idén får väl säga till så ska jag fundera över det hela eller försöka trösta "kroppsblyge":)
Jag gör det även för att jag kan och inte skäms över min kropp, givetvis går jag inte över gränsen....

RSS 2.0