Salt i såret

Smärtsamma upplevelser nu när jag ska bli av med var på ett sårigt knä. Efter en fotbollsmatch blev min knän upprivna, värst blev det på höger knä. Tänkte inte så mycket utan lät dem läka av sig själv. Visst de såg lite småjävliga ut och samt var uppsvulna men tiden läker väl såret tänkte jag, men nu har det blivit ett stort köttsår på höger knä och var rinner ut. Håller nu med att behandlar knät, tvättar och lägger nytt plåser minst två gånger om dagen.

En dag ger kompis kompis mig ett råd att hälla salt på knät för det suger upp varet och sen tvätta rent, och visst suger det upp men smärtan är olidlig strak, biter mig i läppen för att inte skrika ut, tänker på mitt kraftdjur och tänker att smärtan bara sitter i huvudet, det är ingen som egentligen skadar kroppen.

Köttsåret är iaf mindre nu men man ser vart varet kommer ifrån så jag får väl bita ihop och tvätta och salta tills det är över, så kan det gå....

Jag vann och Schlagersverige förlora.

Jag gjorde nåt som kan liknas med att svära i kyrkan, jag hoppade över schlagern detta år. Jag brukar normalt ha lite schalger koll och följer finaler halvhjärtat eller knappt det men i år kände jag bara: nä varför ska jag följa något som inte intresserar mig.
För rent musikmässigt är det ärligt talat dåligt, dom vi minns bästa är de som är så dåliga att de blir bra, och ska det egentligen vara så?

Blev schlagerbjuden men jag stanna hem och tog det lugnt, och såg Dead man's shoes för kanske 4:e - 5:e gången och den är en present som aldrig slutar ge för det var genom den filmen jag upptäckte fantastiska Calexico samt  Bonnie Price Billy. Och nu Adem, en britturkisk sing&song writer. Han låter väldigt mycket brittiskt om jag ska vara ärlig men jag fastna direkt och jag ska utan större tvekan införskaffa mig skivor av han
Så summan är blir, hade jag sett schlagern hade missat  Adem och hur trist hade det inte varit :)


Frisbeegolf

Vart lite seg med uppdattering men va fan nu är det ju varmt och skönt ute (oftast) så då kan man ju inte sitta inne och skriva. Men iaf så har jag hittat ännu en ny sport att förlusta mig, även om jag inte satsar stenhårt på det, nämligen frisbeegolf. Som vanlig golf men med frisbee och det roliga är att det är gratis.
Man kan nämligen dyka efter frisbees i smådammar som nån stackars sate har kasta sin frisbee i. Har hittat tre stycken och det var inte skönt att dyka efter dem, kallt som fan, så ledsen Calle jag har din frisbee men vill du inte få smuts under naglarna så får du skylla dig själv. Samma sak skulle gälla för mig om jag kasta bort min. Är sugen att leta efter fler men kylan knäcker mig i vattnet än så länge....


Måste lägga upp det här klippet med the one and only Freddie Wadling, visar varför han är unik som person och röst.
Unquite thoughts heter låten och det blir vackert och sorgligt med Wadlings sorgfulla ansikte


Besiktning

Ja då har man besiktat bilen, det  är bara andra gången jag gör nåt sånt. Har bara haft en bil förut, 2002, en Nissan Micra från 85.
Men det gick bra tycker jag med nya bilen, volvo 740, men avgassystemet fick anmärkning så vi fick fixa det. Läckage och dålig upphägning. Men det är förhoppningsvis fixat nu när farsan tog fram sin Macgyver kunskaper och slet under bilden, och det tog tid men det blev bra. Ska väl titta upp om ombesiktning snart.
Bilen känns bättre, går tystare och med nya begnagade sommardäck flyter den fram på vägarna, och man känner sig nu ännu mer stolt som bilägare.

RSS 2.0