The Joker, den störste, bäste och fulaste av dem alla

Sett the dark knight 2 gånger nu på bio och något säger mig att det inte är sista gången. Men direkt till poängen, Jokern, som jag redan visste och nu fick det ännu mer bekräftat är den störste skurken av dem alla och man måste bara älska honom. Heath Ledger tolkning var underbar, eller mer skrämde lysnade. Långt ifrån stilig elak som han framställs i serientidningen, här mer helt sliskig och totalt vrikad och impulsiv. Ständigt smaskande och slickande på sina sår. Finns ingen serieskurk som matchar honom nu. Skurkarna typ nya hulken eller fantastiska fyran mm. kan slänga sig i vägen, makt gör inte skurken utan hans mål. Och vilken mål är större än Jokerns önskan till total kaos...

Slutligen lite nördigt så har jag eller jag tror att jag har listat ut varför James Gordon (Polischefen) lilla flicka syndes så lite, jämfört med sonen och mamman/frugan. Men det behåller jag för mig själv ett tag

Norrköping över helgen. Opassade bra eller dålig

Trost att det bara var några dagar så var det skönt att besök päronen, gamla vänner och kusiner. Ladda upp batterina inför en ny vecka (sista veckan att köra hälsingland för övrigt). Allt var väl som vanligt även om det var lite kärleksproblem för ena kusinen som gjorde honom ledsen men det är bra att han vågar stå emot lite, man kan inte göra och släppa allt på sekundet.
Det var värt att hoppa över rockweend för allt detta men nästa år ska jag nog dit, hoppas de få in fler bra band då.
Rolig fredag också, först med Berggresnka med Henke och Tobbe, sen Heartan där vi träffa micke och hans sandvikargäng, men som vanligt är nummerbyte inte min grej "will I ever se her again" frågar man sig ännu en gång.

Hitta en rätt kul musikvideo, och de som har koll på Mercy Rev har väl mest roligt åt den, men den kan ses av den dödlige också. Musikvideon är så opassande låten så man vet inte riktigt om den är bra eller dålig. Men snygg fotad är den av Control regissören Anton Corbijn




Köra och sova. Vilda Odjur

Just nu händer det inte så mycket om dagarna förutom att jag kör och sen när jag kommer hem så blir det sängs.
Kör hälsingland nu och det går bra. Men vägen hem är lång, känns lugnt när man är klar med Hudiksvall runt 12:00 men sen ska man åka snåriga vägar till Bergsjö, Norrbo, Bjuåker och Delsbo och då är man klar runt 16:00 sen hem drygt 15mil till Gävle. Då är man hemma vid 18:00. Detta gäller bara Tisdag och Torsdag som tur är, imorgon är man klar efter Hudik, nästan nåt ställe till kanske.


Hörde en grupp (Wild Beasts) på Radion, som vanligt :) som verka intressant. Kolla det upp dem vad de fått betyg men det var inget vidare, de flesta tyckte att sångaren var jobbig med sin ovanliga falsett röst, vilket jag kan förstå efter ha lyssnat på dem. Men just den här låten sjunger gitarristen eller basisten och då låter det bättre och hoppas de fortsätter så här för då blir det skivköp =)



Tillbaks på riktigt den här gången. Dödsönskan

Skrev att jag frisk i förra inlägget. Detta stämde inte riktigt, dagen efter (Lördag) blev jag förkyld men framförallt hes. Lät hemsk i rösten under hela dagen. Borde ha tagit det lugnt men när NHL 08 kommer på tapeten hos Per kan man inte tacka nej, speciellt inte när det är fyra handkontroller på spel. Var först till kvarn att besök per och vi körde en omgång, jag förlora på straffar sen kom Lars, Tobbe Tranders och Robban. Körde i lag då 2 mot 2 och jag är rätt säker på att jag inte förlora en enda match som teamplay är mitt spel :)
Men jag kom efter att de andra stack på fest mådde jag dåligt igen, somna direkt och mådde inte bättre dagen efter, idag. Men efter att ha glassat med lite film mår jag äntligt bättre, bara lite hostig. Men nu fan får det räcka.

Såg första Death Wish idag, ruskigt bra med en smått fantastisk Charles Bronson, intressant att se hur en människa går från en medelsvensson till en känslokall mordmaskin som skjuter "punks on the street"

Slutligen, Mgmt nya skiva är mycket bra, många influenser, låter som silverbullit i vissa låtar. Mycket lyckat skivköp

Tillbaks igen, nästan. Skivköp på bra länge

Känns skönt att slippa vara sjuk. Eller vet inte om det var sjukdom? jo till viss del men jag mådde inte så jättedåligt som man brukar göra, hade lätt huvudverk, därimot var kroppen lamslagen av ömhet och verk. Sov ju som sagt från 15:30 till 7:00 och lite till, låter otroligt. Intressant är att verken i kroppen hade gått upp i höger axel, hade så ont där hela dagen igår, stretcha den länge men det släppte inte förrän idag. Nu mår man som en prins iaf, nästan :)


Köpte en skiva idag, kände verkligen för det. Kunde utökat min samling, har ju nästan alla In Flames och The Haunted skivor men jag tog en rövare eller jag har ju hört dem på radio. De låter absolut inte som de tidigare nämnda.
Det är inte I Are Droid som jag gjort reklam för tidigare för utan en grupp som heter MGMT. Hade jag inte hört dem på radio hade jag nog aldrig köpt skivan. Läste lysande recensioner om dem, ska låta som en modigare Mercery Rev, och Flaming Lips skrev de, mer FL än MR tycker jag men om MR skulle ha barn låter de säkert så här :)
Rätt egen musik som är härligt 70-tals flum inspirerad och grymt svänigt och medryckande

Kan bara länka till låtarna till youtube om det skulle vara intressant

Låten som spelas på radio nu

Time to pretend


Skön låt med medryckande 70-tals känsla

Electric Feel

Sjuk efter 3 års väntan

Blev sjuk igår efter över 3års väntan. Inte för att jag har saknat det men det känns skumt det har gått så länge. Minns vinter 2005 då blev jag riktigt sjuk, samma Augusti 2004. Inte lika farligt den här gången, mår lite bättre nu.

Det var inte kul att gå upp tidigt och köra lastbil med lätt huvudverk och öm kropp, bena tog livet av mig. Hoppa på och av lastbilenvar segt  mest när man ska lasta av var bra jobbigt. Väg hem från skutskär var hemsk, höll på att somna vid ratten men efter många om och men så var jag hemma. Kasta av mig jobbkläderna och slockna i sängen efter 15:00 där har legat och svettas till kl:7:00, har givetvis varit upp och gått på toa och käkat kvällsmat.
Kul att man har gått ner i kilo under insjukning, kanske kan komma som Trevor Reznik i The Machinst ändå, på Tomas fest om det fortsätter så här :)

RSS 2.0