Nya superskurken i kommande Batman

Jag tror jag har listat ut vem som blir nya super i kommande Batman. Skrev tidigare om min teori om varför polischef Gordons dotter knappt syns i filmen. Svaret på den gåtan är att jag tror att hon blir nya Batgirl, vilket kan bli intressant, om det blir bra är en annan fråga.

Men tillbaka, jo läste en liten artikel i en filmtidning om varför den skådisen har en så liten roll i The dark knight för han är ju rätt stor, har väl mest gjort serier, senast The dead zone. Själv har jag ingen större koll på honom men minns honom väl som knäpp och mycket elak pojkvän som förtjänade en sax i magen i Edward Scissorhands. Han har också spelat sonen i ett päron till farsan filmerna.

Slö surfa lite på imdb och det fanns starka teorier om varför han kan bli nya skurken, och jag tror det skulle hålla, det är inte perfekt. Men hans rollfigur heter Mike Engel, ett namn som jag tidigt reagera på, typ första gången jag såg filmen. Fanns nåt som inte stämde riktigt. Leker man lite med namnet blir det ju hyfsat nära "Enigma" Mike står för Michael och då passar a:et.
Ni listar säkert ut vem jag menar, har redan skrivit hans Svenska alias...
Tror att the dark knight är smartare än vad vi tror med flera utvägar än vad vi tror. Tror också att den kommande skurken är större än vad vi tror, skulle inte förvåna mig om det är han som håller styr jokerns galna infall.

Ja det är Antony Michael Hall jag surrar om som har ett utseende som skulle passa bra i den gåtfulla rollen

Ams

Har reggat mig på Arbetsförmedlingen nu, lite ofrivilligt känns som jag har lite koll vart jag kan vända mig för att skaffa jobb men va fan, kan ju testa. Tog tid att fylla i anmälan men det gick bra.
Trevlig personal var det jag mötte, hoppas det inte bara var tur utan att alla är som de tre jag prata med. Lugnt var det också, som påverka säkert stämningen.
Vi får se vart det här slutar, just nu vill jag bara ha ett schysst jobb. Ska kolla upp mer när våren kommer, dä är man också lite piggare...

The Flight of the conchords, bäst just nu

Alla som missat denna serie har missat något riktigt bra. Det handlar om Bret och Jermaine från Nya Zealand som vill slå i genom i USA. Duon har talang men kan inte riktigt slå till av flera orsaker. De är aning socialt inkompetenta gentemot sin nya stadsmiljön. Deras överambiösa manager Murray har ingen större koll på musikindustrin och hittar bara dåliga gigplatser.
Humorn är enkel som killarna men väldigt rolig, när de kommer in i rätt meningslösa diskussioner som skiljer dem åt men aldrig som vänner. Bret och Jermaine (heter också så i verkligheten) är perfekta i sina roller.
Men roligast är nog deras chef och manager Murray (Ryhs Darby) som påminner rätt mycket om David Brent i the offiice men är mycket mer sympatisk även om han blir lite väl jobbig i sin roll som just chef. Men han har ett hjärta som slår för duon i vått och tort. Får inte glöma bort deras enda fan Mel som är både rar och obehaglig.

Serien har musikvideoinslag som visar att duon har talang, dom är helt underbara, men poängen dessa videos är mest att driva med olika musikgenrer och det gör de riktigt bra.
Kan tilllägga att musikvideon blir roligare om man ser hela avsnittet men här kommer de ändå...


A kiss is not a contract - Driver mycket med 80-tals grupper som ska se sockersöta ut framför kameran






Leggie Blond -
Murray får ta ton, roligare om man sett hela avsnittet men musikvideon är lysande







Faoux Da Fa Fa -
Driver med fransmän och tidigt fransk kultur. Videon är hur rolig som helst



Tillbaks igen

Har varit lite borta från bloggen, inte mycket som har hänt förrän nu. Haft fest, vunnit tredje raka innebandymatchen med 12-3. En väldigt demokratisk seger där alla gjorde minst ett mål var, utom jag som sitter på knä håller bollen från målet. Jag var nästan inblandat i assist, men en klubb kom emellan men vad gör det, vi vann, det är det som räknas :)


Ska skriva lite mer imorogon, blir lite sent nu...

RSS 2.0