Hemåt

Idag ska jag för första gången åka bil hem till Norrköping, eller jag har ju åkt bil mellan Norrköping och Gävle för men nu blir det med min snart egna bil. Ska besikta den också i Norrköping, så hoppas det går igenom.
Tror det blir ett lugnt första maj firande för mig, just nu känner man för att få ordning på bil, och med hjälp av fardern kanske man kan få nåt uträttat...

Home again, flytthjälp

Ja då var man hemma igen efter resa till Arvika, 6 timmar dit och nästan 6 timmar hem. Åkte via Västerås som är lite längre i stäcka, man kan åka direkt till Örebro men dit är hemsk och det tar längre tid och sen skulle jag möta Jeppe i Västerås.

När vi kom dit blev vi flytthjälp eller det var lite planerat och för mig blir det 3:e gången jag hjälper med Arvika flytt.
Och tur var väl det att vi kom för det var en del att flytta. Nu är man rätt seg i bena, kommer säkert få träningsverk snart. Men men smällar man få ta. Ska snart börja med en flyttfirma, är ju expert nu :) men det var kul att komma ut, nåt mer jag ska göra mer, ta bilen och åka lite....



Rent utomhus, Järn och Vin

Idag sprang jag för första gången utomhus i skogen på spåret med Kus, det gick sådär. För det första var spåret rätt dåligt när snö, vatten och lera låg och skräpade, och sen är det ju första gången man springer så här. Men förhoppningsvis blir det bättre och jag ska lova mig själv att springa mer.
Intressant var efteråt när jag och kusen skulle handla, jag tog bara på mig en jacka (eller jacka, jacka, jacka som viss liten pojke säger) Men iaf så går jag in i affären med Jacka och shorts och folk börjar småskratta, speciellt hon i kassan, eller hon kanske är sån men när en mamma som kommer in i affärn och börjar småskratta blir jag fundersam. Ska kanske göra ett test att bara gå i short nu innan värmen blossa helt ut.

Slutligen måste kag lägga upp en video, som de flesta kanske vet så är jag ett stort Calexico fan och till min stora glädje hitta jag en grupp och en låt som påminner om Calexiconär de är i högform och blandar amerikansk folkrock med mexikansk folkmusik. Gruppen heter Iron & Wine och låten Boy with a coin. Kommer bli nåt att kolla upp mer




Återhämtad

Är äntligen återhämtad från sjukdom, de första dagarna av återhämtning var rätt sega speciellt när jag skulle äta. Köpte kinamat för att få tillbaka förlust av matintag under sjukdomsperioden.
Första portionen var jobbig blev helt yr och var tvungen att vila mig, nån timma senare tog jag andra portionen och det gick bättre. Men senare på kvällen blev jag ännu mer  hungrig och köpte ännu mer mat, allt gick ner men det var segt att återhämta sig.

Tillbaks igen, sjukdom

Dags att kanske skriva nåt efter en vecka av sjukdom. Under hela veckan har jag känt mig lite halvdålig och i.o.m att jag arbetat också har jag inte kunnat vila ut heller, blir att man kommer hem från jobbet lägger och vilar sig med nån film och sen går och lägger sig rätt tidigt för att sen gå upp tidigt.
Men nu igår fick jag gå hem efter 15, gick och la mig nästan direkt för jag kände hur febern reste och varmt blev det, herrejävlar som att ligga i en ugn. Låg där med tre täcken och försökte svettas men det tog ett tag, kände för mig som evigheter, för jag vet att så fort jag börjar svettas då släpper febern.
Tillslut kände jag hur det börjar mycket sakta men säkert att krypa i huden, låg där och rörde inte en fena. Sen kom svetten ut och värmen förvann äntligen gick upp och kände mig helt sönderslagen.
En timma senare var jag så slut i kroppen så att jag hoppade i sängen igen, och om jag hade svårt att svettas tidigare så var det mycket lättare nu, måste byta sängkläder.


Nu mår jag mycket bättre men är hostigt. Jag måste även äta snart, har inte käkat riktigt mat två dagar bara några mackor, har gått ner 3-4kilon

RSS 2.0