Lastbil hela dagen och veckan

Kör ju lastbil numera när folk tar semester, och visst jag gillar att köra men det tar på krafterna. Men ingen ro än, ska ju köra till Arvika med Johans möbler och sånt med lastbil. Försöker hitta bästa vägen, trodde att åka genom Falun och Borlänge skulle vara bäst men enligt google kartläsare är det bättre att åka genom Västerås och Örebo, sparar tid även om det är lite längre. Ja vi får se hur det går. Måste sova nu för att orka gasa på imorgon :)

Dom finns överallt

Ja överallt finns dom, idioten på arbetsplatsen, eller mer den märkvärdiga jäkeln. Har hänt mig på alla arbetsplatser jag varit på, nästan och det slutar aldrig. Nu är det Sohlbergs som gäller när en dam för att säga det snällt blänger en sekund på mig för att sen tjoa till det i nästa, och jag vet fan inte vad jag har gjort för nu blänger hon bara på mig. Tror mer på vad jag inte har gjort, kramat henne och låtsas att bli helt överlycklig över att se henne. Har bara en sak att säga, prata med din föräldrar om de lever, och fråga varför du inte fick uppmärksamhet av dem som ung så slipper vi andra lida över det...

Gymmusik är det som gäller

Håller ju på att kolla upp gym nu och som tidigare sagt har Worldclass varit på mig som fan. Men nu har jag bestämt mig för att välja ett annat ställe vid Sörby. Hängde på halvbonde Tomas och om jag minns rätt fick han ett nytt smeknamn på schlagerfesten minns inte vad. Sak samma, jag trodde först att han skämta när han sa att det kosta 20 spänn för att komma in i gymmet, billigt som få och man kan även gymma i ett halvår för bara 300 spänn. Helvete Woldclass tar ju 364 spänn per månad, om är student annars är 500, visserligen har de mer aktiviteter där men det känns mindre viktigt nu.

Här kommer det bästa, när vi kommer dit så hör typiskt gymmusik, speedad dancetechno. Men plötsligt händer det, jag känner en låt och tänker är det möjligt? Blind Guardian med Ashes to Ashes, och det var det sen kom det mer tyngre rock och hårdrockslåtar men här kommer det bästa. In flames med Episode 666 trodde inte mina öron, slåt allt :)
Saken är biff, ska säga nej till worldclass, säger att vänner går på sörby men framförallt är musiken bättre :) Skulle kunna strunta i att träffa hon på Worldclass, men vi var ju ändå grannar ett tag i Skutskär.

Schlager och jobbiga situationer.

Schlagerkväll hos makarna Fugelsang. Fugel står för Tobbe och Maja för ni som inte vet, och Tobbe står Tobias för ni som inte vet det heller :) Men iaf innan hade vi några (Jag, Per, Bengan och Anna) grillning hos Tranders och hans Emma. Och Emma skjutsa hem mig till sätra från söder för att byta om. Så guldstjärna till henne.
Sen när vi väl kom till the Fugels, kände jag på mig att det kommer bli jobbigt och när jag såg skorna kändes det ännu jobbigare. Men vad ska man göra, inget egntligen och det var det jag gjorde, så jag höll mig till mig själv och körde på som inget har hänt.
Gick bra men ack som jobbigt, kunde inte vara i samma rum. Folk är ju så ytliga, även jag så alla omkring märkte att nåt var på lur, fast skötte det rätt humat, och det är jag tacksam för. Folk har väl varit i samma sitution som jag var i och förstår hur det är.
Sak samma jag körde mitt egna race och det gick bra, sket i schlagern och satt i köket med andra men såg omröstning. Glömmer inte bort när jag och Bengan, fulla, såg en tjej som skulle ge ut röster som var snygg, tror jag, och vi gick när på knä avguda henne :) måste ha sett hur dum ut som helst men kul var det iaf och så passa det in till den jobbiga situationen. Jag ångrar inget men ibland undrar man om det är värt det. Svaret är just nu, ja som fan :)

Ett gäng nötter, Kids in the hall

Kändes kul att höra en på Valbo Transport kalla Jetpak för ett gäng med nötter och samt fått sig en utskällning av honom.
Och det stämmer ju eller iaf styrelsen där. Jag tror att en vacker dag kommer allt åt skogen för dem eller så blir någon ihjäl körd men det skiter väl dom i och anställer nytt. Var på deras lager och hämta lite grejer, kändes lite skumt men kul att se hur de reagerar och det blev som jag tänke mig rätt lugnt, slapp grisen men jag kommer vika mig för Herr Gibbon om jag möter honom det kan ni lita på.
Men fan vad har hänt men vissa där under några månader bara, en kille skaffa långt hår och färga det svart, ja sånt har hänt förr men en annan har blivit så rund i kroppen och ansiktet och jag trodde han var typ en idrottskille som höll igång lite men inte det. Skrämde faktiskt, jag skyller på stressen. Jaja åt helevete med hela skiten :)

Minns det här när jag var yngre, gick på ZTV för ett tag sen, Kids in the Hall från Kanada. Verkligen att älska eller hata, jag gilla dom men inte allt de gjorde, väldig ojämnt, men här är en av de bättre sketcherna

Riktig kul den här :)





Var tvungen att ta med den här, en riktig klassiker, hata eller älska, jag gillar den som fan :)


Jobbigt att testa på något nytt

Ibland är det jobbigt att känna för många, som när man träffar en "gammal" Skutskärs granne som jobbar på Worldclass. Vi har ju hejat på varandra några gånger men inget mer. Så det är ju inte så konstigt att hon hoppar fram till mig och vill att jag ska börja på worldclass. Jag ger namn och nummer och vi bestämmer tid för att träffas, när hon ringer mig. Men är jag hos Per och hans Ann-sofi den tiden vi bestämde, och då ringer hon upp mig och frågar var jag är. Jag försöker låta som att jag har glömt bort mötet men det låter så yligt att Per börjar skratta och hon hör det säkert med. En ny tid dyker upp och hon vill att jag ska till Worldclass nästa dag, idag.

Tror vi överraska varandra när vi nu lär känna varandra mer än bara hejandet. Hon var mer pratsam och fnittermajig än vad jag trodde, hade mycket att flamsa om (på ett roligt sätt) och jag var säkert mer svår och bångstyrig än vad hon trodde. Men efter en visning i gymmet som jag var halvimponerad av tyckte hon att jag skulle testa på power-någonting vilket jag gjorde, och det var tur att jag valde lätta vikter och sånt för jag var helfärdig efteråt.
Problemet ligger i att jag inte är helsäker om jag vill skriva kontrakt eftersom jag vet inte vad som händer sen, men hon sa att hon kunde ordna sånt eftersom vi "känner" varandra.

Intressant hur hyperaktiva och glada gymmänniskor är. Allt verkar kresta omkring gym för dem, och för oss andra dödliga tror de. Hon verkar tro att jag gick omkring om dagarna och tänkte på worldclass och sånt men det finns ju ett liv utanför gymmet, eller? jaja inte mitt problem...

Har andra saker i skallen, besviken på vissa saker som kändes bra ibörjan. Blir mer irriterad när jag tänker på det. Kan göra en stor grej av det men jag vet inte än, vi får se vad som händer. En lärare känns som inledning på filmen Blue Velvet, vackert och härligt på utsidan men letar man djup finns det hemligheter som ingen vill se.

Dieten

Jag vill inte men jag måste nog. Tror jag måste kolla upp min diet innan match och framförallt innan träning. Märkte igår att något var fel, fotbollsträningen tog på krafterna och då körde vi rätt lugnt. Var visserligen smått bakfull då men jag kört så förr och det har funkat, men den här gången hade jag knappt käkat nåt innan eller inget rättare sagt.
Var Somalia utsvulten efter den fotbollsträning och lyckades trycka ner mig en hel Pizza efteråt när vi såg film hos Tranders. Men vad hjälpte det dagen efter, idag alltså, på morgonen var jag helt slut i kroppen, orka knappt inte resa mig ur sängen. Stack till ICA sätra för att köpa ägg, som ger bra energi. Ja det spårar ut redan nu. Jag måste kolla vad som är nyttigt att äta för mig vid olika.

Ny träning idag och jag kände mig matt när jag börja spela och tänkte att det börjar balla ut nu, kroppen säger nej. Och nu hade jag käkat innan. Men skam den som ger sig och efter tag släppte det och jag orka mer, kändes som en spärr släptes och jag är på bättringsväg.
Men åter igen orka kolla upp diet och allt det där innan träning, mat är bland det tråkigaste som finns om man inte har sällskap. Dagen det kommer piller som ersätter måltider är min dag, ja så länge man inte hittar sällskap som sagt. Ja och nu måste fixa nåt att äta igen...

PS: Filmen vi såg hos Tranders var Perfect Stranger (kanske stava fel) men iaf bladet ur mun, skit film. Totalt osexigt film som ska spela på sexuelitet, gjorde av rädd Amerikaner som tror att alla är dumma i huvudet när allt ska förklars 20 gånger. Halle Barry är som vanligt överskattad och när t.o.m. Bruce Willis är dålig, ja då säger det mycket om filmen också...

Hördes live på SR Gävleborg

Om ni rattade in SR Gävleborg kunde ni höra mig och Halvbonden Tomas klappa händerna. Vi var på en livespelning med Gruppen Delacroix från Bollnäs. Tomas kände några av medlemarna och så spelade dom på hans mytomspunna födelsedagsfest förra året. Skön och bra grupp som man rycktes med i, roligt att dom lånat riff från The Clash - London Calling. Gruppen vann också ett musikpris av SR Gävleborg (vet inte vad den heter)
Kul innan, hade lite dörrproblem när vi skulle in, SR vägra släppa in Tomas när han ringde på porttelefon, fick ta över och ringa upp, då gick det :) Skam den som ger sig.

Back to work

Har börjat arbeta lite smått igen och det känns helt ok, eller jävligt bra nu med "gamla" Valbo transport jämfört med skit företaget Jetpak.
Körde förra veckan ett par längre sträckor b.la. till Grislehamn som ligger 12 mil härifrån, kan erkänna att jag fuska lite med hastigheten på hemvägen, berätta inte för polisen :)
Idag och igår körde jag i Gävlestad, en tur som ingen verkar gilla och jag förstår, satan vad svårt det är att lämna varor till resturanger och sånt mitt i centrum. Fick backa in med lastbilen på litet garage och ser inte ett skit efter som det är mörkt, samt springer människor fram och tillbaka framför bilen. Inte konstigt att folk blir påbackade ibland.
Slutligen känns det rätt kul och trevligt, när Valbo ringer så säger de: Hej! det är ... valbo transport här och inte som chef fanskapet på Jetpak, när han ringer: bllööööh det är Bernard. Men åt andra sidan är man en gris så låter man väl som en också...

Slapp men händelsrik dag och kväll

Ut i de vackra vädret ville jag igår så jag gick till stan där det var jippo med Kaurauta som höll på i torget. Mötte allas vår LHP där som också drog omkring. Vi gick i centrum en sväng innan vi stack hem till mig, visa min fina lägenhet för honom innan han skulle till pubenpuben för gratis Pizza, trodde han. Efter samtal med allas vår Putte Eriksson så får han ingen Pizza eftersom chefredktören på GH sa att LHP inte skrivit nåt för tidningen?! och det har han ju.... så då skulle han enkelt kunna gå dit och tvinga sig en Pizza eller bättre upp köpa en egen och gå dit för att se vad dom säger. Sanning bakom det hela är ju att LHP och chefredaktören för GH inte är dödspolare direkt och vem som är skurk i dramat är inte jag att dömma men att hitta på lögner är inte min grej och det är fegt, säg som det är istället....
Den godhjärtade Putte ville medla mellan dem men jag och många andra vet att det är kört där, så LHP traska hemåt jag hängde på för att jag skulle till Tomas...

Väg mot Tomas var lång vilseledande, gick mot fel lägenhet först, gick ju mot Johans lägenhet och tänkte: fan vad jobbigt med trappor men då slog det mig jag ska ju inte gå de trapporna ska ju gå Tomas trappor som är minst lika jobbiga :)
Trevlig förställning hos Tomas (som alltid) med nya och gamla människor, en från Norrköping också. Efter det gick vi mot klubb volym som är trevligt (som alltid) men väg dit var också vilseledand, snubbla och ramla in i en buske och slog i knäna och har ont i ena idag. Träffa lite nya och gamla klasskompisar också vilket var roligt och det var nära där men men nära skjuter ingen hare, vi får se vad som händer nästa gång kanske...

Vill ut i solen igen och gå av mig knäsmärtan....

Underskattat intrument

Man hitta roliga saker på youtube, min nya hobby är att leta gitarr covers på olika låtar, har en favorit kille som jag lägger upp på bloggen senare. Men sökte jag på ukulele den här gången. Visste att det var underskattat men nu fattar jag storheten med det lilla intrumumentet och är man ett roligt gäng som Ukulele Orchestra of GB kan det bli riktigt bra som det här

Ledmotivet till den onde, de gode, den fule






Lou Reeds Satellite of love




Kan inte skydda mina vänner

Jag har letat minst två gånger i varje sportbutik i Gävle, Stadium, Intersport och Team Sportia men skiten finns inte.
Finns ett område där min vänner håller sig gömda, och råkar de illa ut gör det först ont som fan men sen kommer det värsta man mår illa av deras och egen smärta. Och speciellt nu under fotbollstiden vill jag vara extra skyddad mot sånt. Synd att man inte tänkte på det under ishockey säsongen för då fanns det säkert skydd för dem.... Men kampen är inte över, det ska finns nånstans att köpa .

Måste få tur ibland

Poker idag. Det  var tänkt att vi skulle bli ett gäng som skulle spela men alla var upptagna så till en början var det bara jag, Tomas, Franken och Micke som körde ett parti. Börja bra men sen gjorde jag några missar som gjorde att jag nästan åkte ut. Men då började jag spela mer aggressivt och spelar upp mig riktigt bra tills jag går heads up mot Franken Rickard och tur fan får en spader på sista kortet och hans färg slår min. Den omgången vann Tomas med nöd och lite tur...

Andra omgången och Micke ersätts av Jeppe och Erik, går segt ibörjan men efter ett bra tag spelar jag upp mig  men samma händer igen jag har bra kort och är på väga att vinna när turen slår både Rickard och Tomas när det blir heads up. Håller på att få frispel men håller mig kvar tills bara jag och Rickard är kvar och sista heads up håller på att sluta som tidigare, jag har bättre kort men han vinner på flyt men tur slår mig på 4:e kortet och andra omgång är min. Så kan det gå :)

RSS 2.0