Igång igen

Nu har man internet igen efter några dagars avstängning, ringde och läste lusen av dem, nja inte riktigt, gick bra de fick ändra lite systemet.

Vad händer? jo jag ska skriva ett repotage, har inte varit så aktiv att tänka ut ett sånt så läraren gav mig ett lätt sånt, ska kolla upp miljön i Gävle, inte mitt favorit ämne direkt men det känns enkelt och jag hinner inte göra nåt större på en vecka.
Roligt annars att man ligger är med tiden och sånt nu, vi fick i uppgift att ta redan på fakta om en viss person, personnummer, adress mm. Och enligt läraren måste vi ringa nån myndighet för att hitta fulla personnumret, det är BS nu, finns ju hemsidor som birthday.se och upplysning.se som fixar det, och genom den sistnämda fick jag fulla numret. Hon blev lite chockad över att det gick att göra så. Kanske dags att komma fram ut bora bora grottan och hänga med i tiden :)

Såg annars The Darjeeling Limited igår, Wes Andersson nya film, nja jag vet inte, mysig historia och snygg filmad iband, men jag fattar väl inte riktigt hans humor, samma med The Life Aquatic with Steve Zissou, även om humorn var bättre där. Gillar förvisso The Royal Tenenbaums och hoppas han hittar tillbaka till den.
Men en sak går inte att förneka, Andersson har suveräna soundtracks till sina filmer 

Kommentarer
Postat av: L-HP

Den franska förförarlåten var klockren. Säg till om du kommer över den.

2008-02-28 @ 00:05:28
URL: http://lhp.blogg.se
Postat av: Christer

Den har jag hittat, möjligt att Johan skickar den per automatik innan varje samtal på msn men man måste nog har rätt genus :) För min del spelar genus ingen roll så länge man hojtar till :)

2008-02-28 @ 00:19:18
URL: http://mondochrille.blogg.se/
Postat av: Tomas

Darjeeling Limited var suverän, jag älskade den.
Låten finns här: http://www.youtube.com/watch?v=QqLH2Sjatn0

2008-02-28 @ 10:07:05
URL: http://weepingbrother.blogspot.com
Postat av: Christer

Härlig live video, som en kärleksförklaring till sig själv :)

2008-03-01 @ 13:12:48
URL: http://mondochrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0