Uppdattering på G. Tålamod?

Ja det har hänt en hel del nu, mycket firande och så men också filmmaraton på filmer som jag visserligen sett men är fruktansvärt bra. Upptäckt ny musik och genre: Funken. Finns en riktigt bra grupp jag upptäckt.

Slutligen vill man ta upp om tålamod utan att stampa på folks tår, men ibland vet man inte vad man ska göra när vissa bara rågnäller om allt och alla, tar upp samma saker hela tiden och gör sig sen till fin vovve. Jag förstår mycket väl att det handlar självkänsla och det är trist att det ska speglas över alla oss andra för att få en bättre självbild.
Jag biter ihop tills vidare och försöker slå dövörat till även om det värker. Människan ifråga är en god människa men kommer det fula ord igen ska jag kalla denna för snåljåp för att bråka om så lite skit är bara löjligt.
Men som sagt jag vill inte trampa på tår så människan ifråga kan bo i Gävle eller Norrköping eller nån annanstans, du kanske känner denne men det är med stor sannorlikhet inte du som läser detta

Kommentarer
Postat av: Tomas

Funk? Berätta mer, den genren har jag dålig koll på.

2009-01-04 @ 11:16:03
URL: http://weepingbrother.blogspot.com
Postat av: Christer

Ja det är något jag kommer koll upp mer, hitta en riktigt bra grupp som heter Funkadelic som vissrligen är rätt rockiga men med mycket svängig...



Annars ska du kolla upp Pyschedlic Furs, som Echo And The Bunnymen och Stone Roses, (har nyss börjat lyssna på dem så jag kan misstolka :D)

2009-01-04 @ 15:08:46
URL: http://mondochrille.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag tror det farbror Paul som är i farten igen med fula ord :D

2009-01-04 @ 23:27:04
URL: http://johanjas.blogg.se/
Postat av: Christer

hehe.... Ja Paul satte käppar i hjulen för mig när jag skulle protestera mot borgarpolisen :) sånt blir man sur över :D

2009-01-06 @ 22:37:17
URL: http://mondochrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0