Bil och ambulans

Ja då har man köpt sig en till bil, så för första gången äger jag två bilar men inte länge till förhoppningsvis.
Volvon ska väl skrotas så fort som möjligt för jag har ingen användning av två bilar. Kan väl säga att det har varit helt ok med Volvo och automat men den är för stor för mig. Har funkat bäst när man kört långa sträckor sämre inne i städer, rätt osmidig, men jag är van i.o.m lastbil.
Så nu känns det bra med en mindre bil och det är härligt tryck i den och körkänsla, en ford escort -92. Fortsätter det så här så kommer jag ta hand om den mycket väl... Vill verkligen ta en lång tur med den nån dag :) kommer skämma bort mig med den.

Första nöjesturen med bilen blev intressant, kommer in mot centrum och ser en äldre man med hund ramla och slå huvudet i trottoaren och däcka helt ett tag, jag och ett äldre par går våra bilar för att kolla på honom. Jag ringer ambulans (för första gången) medan paret och en annan man hjälper mannen som vaknar till, blöder och är mycket yr. Ett stort jack i pannan ser man på honom samt att han verkar ha druckit lite innan. Givetvis kommer det en riktig alkis förbi och ska bara ska fråga och står där utan nytta, röker och står i vägen för ambulans som kommer senare. Den skadade mannen var mest oroligt för sin hund än sig själv och var rädd att skulle försvinna men en granne till honom skulle ta hand om hunden, efter det stack jag, fanns inget mer man kunde göra.

Hamna en sväng i Skutskär, rätt kul men lite vemod att besök gamla stället, många minnen, känns ju som det var nyligen man flytta hemmifrån till Skutskär men det har ju gått ett tag nu...


Mina bilar, den snygga ska jag behålla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0